Familiebedrijf Theeuwes levert topkwaliteit mengvoeders
voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee

Theeuwes Mengvoeders is een no-nonsense bedrijf waar altijd dynamisch, creatief en innovatief wordt gehandeld en alle ontwikkelingen in de markt op de voet worden gevolgd. Theeuwes heeft degelijkheid hoog in het vaandel staan en is daarmee leverancier van topkwaliteit mengvoeders. Op de grens van België worden in eigen moderne fabriek voeders vervaardigd voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee. Een aantal kernwaarden die Theeuwes hanteert zijn bepalend voor producten van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De korte lijnen waardoor ze bij Theeuwes efficiënt kunnen werken, maken de betrokkenheid bij de hedendaagse ondernemer groot. Hiermee is Theeuwes instaat altijd een passende bijdrage aan de bedrijfsvoering te geven. Efficiënt werken met als gevolg een scherpe voerprijs. Een belangrijke bijdrage hieraan wordt geleverd door de heldere en duidelijke organisatiestructuur binnen Theeuwes. Verder wordt een door 'Theeuwes' ingenieus doorontwikkeld logistiek systeem, wat uitblinkt in efficiëntie, ingezet. Door dit te koppelen aan de juiste strategie en timing komt dit ten goede aan de algehele inkoop. Bij Theeuwes is men trots op deze traditie die is gelegd door vorige generaties en wordt zorgvuldig gekoesterd en voortgezet door de huidige generatie van de familie Theeuwes.

Theeuwes Mengvoeders in Ulicoten is een gezond bedrijf dat zich sterk profileert door de inkoop van de meest betrouwbare grondstoffen (bijvoorbeeld korrelmaïs; CCferM). Theeuwes genereert, door haar ideale ligging met betrekking tot aan- en afvoer een aantal voordelen. Aanvoerkosten van grondstoffen zijn relatief laag dankzij de nabijheid van havens (Rotterdam/Antwerpen) en graangebieden in Duitsland en Noord-Frankrijk.

Theeuwes levert niet alleen voer van uitstekende kwaliteit en prijs maar biedt zijn klanten nog veel meer. Het voer is een belangrijk onderdeel in het hedendaags modern agrarisch bedrijf. Denk hierbij aan ondersteuning die nodig kan zijn op het gebied van allerlei technische zaken, hulp op het gebied van diervoeding, gezondheid en/of bedrijfsmanagement/ontwikkeling. Voor al deze onderdelen en disciplines is Theeuwes uw ideale partner. Alle mensen van 'Theeuwes' spreken de taal van de boeren, zo worden oplossingen voor uw bedrijf veel gemakkelijker gevonden en aangepakt. Alles staat in het teken van u, als klant van Theeuwes en wat het beste bij uw bedrijf past. Ook op al deze gebieden heeft Theeuwes alle noodzakelijke kennis 'in eigen huis' en dit zowel voor de Belgische als de Nederlandse markt. Klanten aan beide kanten van de landsgrens kunnen door Theeuwes persoonlijk worden begeleid.

Als u de moeite neemt om deze website eens rustig door te kijken zult u veel ondersteunende informatie vinden en wellicht direct kunnen gebruiken. Natuurlijk staan wij voor al uw persoonlijke vragen klaar en zijn via telefoon bereikbaar op 013 519 96 51. Wilt u liever mailen doe dit dan naar info@theeuwes.nl, wij zullen snel contact opnemen en u van dienst zijn.

Theeuwes al meer dan 100 jaar 'degelijk en vertrouwd'