Vleesvee
Rust is belangrijk

Een goede benutting van grondstoffen is essentieel om een optimale groei en ontwikkeling te bewerkstelligen. De hoeveelheid voer die we in de pens kunnen verstrekken is beperkt bij ons vleesvee.

Door in ons productieproces op slimme wijze grondstoffen te ontsluiten, is het mogelijk om de benutting ervan te verhogen. Hiermee verhoogt u de voerefficiëntie. We maken het voor u mogelijk om op een veilige manier meer zetmeel in de dieren te krijgen. Een veilige groei qua gezondheid, en veel rust in het koppel zijn kenmerken die u terug herkent in de stal.

U streeft naar een hoge groei en lage voerkosten. Wij weten dat een hoge groei en lage voerkosten hand in hand gaan. Ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Let op, de lage voerkosten ontstaan na het creëren van een hoge groei, niet andersom!

Het Theeuwes voerpakket levert voor elk type vleesvee, omstandigheden en afzetmarkten het geschikte voer. Een belangrijke component van de voeders van Theeuwes is gefermenteerde maïs (CCferM). Dat staat garant voor kwaliteit, zekerheid en gezondheid. Ook in het voeren met bijproducten is Theeuwes onderscheidend. Samen werken we aan het beste rantsoen met topresultaten als gevolg.