Rundvee

Theeuwes Mengvoeders heeft een lange traditie in het maken van gezonde en smakelijke voeders voor rundvee. Wij bieden u, naast een breed pakket mengvoeders, de mogelijkheid om samen met onze adviseurs uw eigen samenstelling te creëren die nog beter op uw rantsoen aansluit. Deze maatmix biedt u de mogelijkheid om de rantsoenefficiëntie op een hoger niveau te tillen. Met uw bedrijfsspecifieke voer bent u in staat om mineralen naar behoefte te voeren, goed gemengd en zonder zakken te hoeven uitschudden. Deze trend zet gestaag door en vele klanten ervaren al dagelijks het gemak hiervan. De melkveesector evolueert continu. Tal van (wettelijke) regels zorgen ervoor dat u uw gekozen koers met regelmaat moet worden bijgestuurd. Onze ervaren adviseurs kunnen, samen met u, toetsen of de door u gekozen strategieën de basis zijn voor een gezond melkveebedrijf met een goed rendement. In uw dagelijkse bedrijfsvoering is het belangrijk om zaken als pensverzuring (pensacidose), melkziekte, kalfziekte tijdig te signaleren en uw totale rantsoen bij te sturen zodat u probleemloos kunt werken met lage medicijnkosten en een hoog rendement.

Dankzij kennis van de Nederlandse én de Belgische markt kunnen we klanten aan beide kanten van de grens optimaal van informatie voorzien.

Naast voeders voor melkvee bieden we ook een uitgebreid pakket vleesveevoeders aan. Onze smaakvolle voeders leveren niet alleen de beste technische resultaten, maar dragen ook bij rustig vee met de beste kwaliteit vlees.

Op het gebied van bemesting leveren we een ruim assortiment kunstmeststoffen. Maar we kunnen ook mengsels op maat maken, aangepast aan uw bedrijfsomstandigheden.

Bent u deelnemer van het programma FeedM?

Klik hier en u komt automatisch op uw persoonlijke pagina van FeedM.