Melkgeiten
Fijnproevers behandel je met smaak!

De geit is een kieskeurige herkauwer. Een fijnproever met smaak. Smaak en kwaliteit vormen dan ook de basis van onze voeders. Voor een optimale en gezonde productie.

Gezonde dieren, een maximale melkproductie en een hoge levensduur zijn punten waar wij naar streven. Onze samenstellingen worden afgestemd op de leeftijd, productie, conditie en fase in de cyclus. Naast ons standaard assortiment melkgeitenvoeders produceren wij voer op maat. Afgestemd op de wensen van de veehouder en in het bijzonder de behoefte van het vee.

Voer & advies

Bij Theeuwes zijn voer & advies onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gaat er niet om hoeveel je voert, maar dat je het juiste voert en de juiste voerstrategie nastreeft. Met ruwvoer als basis voor een optimaal rantsoen.

Theeuwes adviseert en ondersteunt geitenhouders graag bij de ruwvoeteelt. De kwaliteit en samenstelling van het ruwvoer wordt in ons eigen laboratorium beoordeeld. Op basis hiervan wordt het aanvullend rantsoen samengesteld en wordt een persoonlijk (ruwvoer)advies afgegeven. Om meer melk uit ruwvoer te halen sturen we hierbij onder andere op een maximale droge stof opname uit ruwvoer.

Naast voedingsadvies, bieden wij alle ondersteuning op het gebied van stalinrichting, klimaat en diergezondheid. Dankzij onze ervaring in de sector en de positie die wij daarin hebben verworven, kunnen wij de professionele geitenhouder van a tot z begeleiden bij het ontwikkelen en doorontwikkelen van het bedrijf.

  

Lammeren