Biggen
Aandacht voor kwetsbare biggen

DELI - concept: zetmeel expanderen zoals het hoort


Een goede darmgezondheid is de basis voor probleemloze opfok periode. Onze voeders worden met uiterste zorg samengesteld en dragen in belangrijke mate bij aan een gezonde darmflora. Met het DELI-concept wordt een hoge en geleidelijke voeropname voor én kort na spenen gerealiseerd, hiermee creëert u een probleemloze start van de biggen. De darmvlokken blijven hiermee intact waardoor de streptokokkendruk laag blijft. Theeuwes bewijst elke dag weer dat zonder antibiotica prima resultaten worden geboekt. Door inventieve toevoegingen van speciale vezels, probiotica, organische zuren, een belangrijk deel lactose, het gebruik van veilige grondstoffen en een optimaal eiwitgehalte wordt dit gerealiseerd.

CCferM: de best verantwoorde manier van fermenteren


De biggen voeders van Theeuwes zijn voorzien van het CCferM-concept.
Deze gecontroleerde gefermenteerde CCM is de basis voor fris, lekker en bovenal gezond voer wat zich vertaalt in de behaalde technische resultaten. De biggen zijn gezonder, groeien harder, hebben zichtbaar meer kleur. Onze CCferM bevat een hoog aandeel ontsloten zetmeel wat zeer smakelijk is door het aanwezige melkzuur.
U zult ervaren dat uw biggen zichtbaar gezonder zijn.

Gedurende elke fase in het groeitraject van uw biggen heeft Theeuwes het juiste voer. Gebaseerd op de gezondheid van uw biggen, het soort varken, de huisvesting en het te hanteren voersysteem wordt het voer ingezet waarmee u de beste resultaten kunt boeken.    

HET BEGINT ALTIJD BIJ DE BASIS