Bestel eenvoudig
via internet uw voer
Voer bestellen
 
CCferM van Theeuwes, maïs van eigen bodem
Lever uw akkerbouwproducten (granen en mais) aan Theeuwes Mengvoeders
Theeuwes leverancier van mengvoeders van topkwaliteit. Een gezond familiebedrijf.
Heeft u een huisdier, breng dan eens een bezoek aan Theeuwes Dierenspeciaalzaak.
Het beste voer voor uw biggen, zeugen en vleesvarkens.
Gezond en smakelijk voer voor het beste rendement van uw rundvee.
Uitgebalanceerd voer voor opfokgeiten en melkgeiten.
Lange traditie in voer voor pluimvee met toepassing van CCferM.
 

Varkens

BIGGEN, ZEUGEN EN VLEESVARKENS


Theeuwes Mengvoeders staat garant voor topkwaliteit veevoeding in optima forma. Al het voer wordt zorgvuldig samengesteld en is optimaal afgestemd op de dagelijkse behoefte van varkens. Of het nu gaat om biggen, zeugen of vleesvarkens. Theeuwes levert al meer dan 100 jaar kwaliteitsvoer en heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn voor heel veel verschillende klanten en bedrijven. Degelijkheid loopt als een rode draad door dit familiebedrijf. Bij Theeuwes blijft het niet alleen bij het leveren van voer, ook ondersteuning in techniek en een breed georiŽnteerd advies behoren tot de standaard waarden in het bedrijf.

Onze adviseurs hebben kennis van het gehele traject van de moderne varkenshouderij. Als u dit wenst zullen zij u persoonlijk adviseren en begeleiden bij elk onderdeel. Dit kunnen zaken zijn van technische aard, klimaat, regelgeving, huisvesting en natuurlijk alles wat te maken heeft met de complete dagelijkse voeding van varkens.

Theeuwes is professioneel ingericht voor het produceren van klantspecifieke samenstellingen. Hierbij betreft het vaak aanvullende voeders naast bijproducten. Dit is mogelijk voor alle diercategorieën. Informeer gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier.biggen   zeugen   vleesvarkens