Bestel eenvoudig
via internet uw voer
Voer bestellen
 
CCferM van Theeuwes, maïs van eigen bodem
Lever uw akkerbouwproducten (granen en mais) aan Theeuwes Mengvoeders
Theeuwes leverancier van mengvoeders van topkwaliteit. Een gezond familiebedrijf.
Heeft u een huisdier, breng dan eens een bezoek aan Theeuwes Dierenspeciaalzaak.
Het beste voer voor uw biggen, zeugen en vleesvarkens.
Gezond en smakelijk voer voor het beste rendement van uw rundvee.
Uitgebalanceerd voer voor opfokgeiten en melkgeiten.
Lange traditie in voer voor pluimvee met toepassing van CCferM.
 
Bent u deelnemer van het programma MelkveeExpert?
Klik dan op onderstaande button en u komt automatisch op uw persoonlijke pagina van MelkveeExpert.


Theeuwes MelkveeExpert


Varkens

Biggen
Zeugen
Vleesvarkens

Rundvee
Melkgeiten

Pluimvee
Rundvee

Theeuwes Mengvoeders heeft een lange traditie in het maken van gezonde en smakelijke voeders voor rundvee. Wij bieden u, naast een breed pakket mengvoeders, de mogelijkheid om samen met onze adviseurs uw eigen samenstelling te creëren die nog beter op uw rantsoen aansluit. Deze blend of maatmix biedt u de mogelijkheid om de rantsoenefficiëntie op een hoger niveau te tillen. De melkveesector evolueert continu. Afschaffing van de melkquotering, vermindering antibioticagebruik, wel of niet beweiden, enzovoort, zorgen ervoor dat u uw gekozen koers met de regelmaat moet worden bijgestuurd. Onze ervaren adviseurs kunnen, samen met u, toetsen of de door u gekozen strategieën de basis zijn voor een gezond melkveebedrijf met een goed rendement. In uw dagelijkse bedrijfsvoering is het belangrijk om zaken als pensverzuring (pensacidose), melkziekte, kalfziekte tijdig te signaleren en uw totale rantsoen bij te sturen zodat u probleemloos kunt werken met lage medicijnkosten en een hoog rendement.

Dankzij kennis van de Nederlandse én de Belgische markt kunnen we klanten aan beide kanten van de grens optimaal van informatie voorzien.


rundvee   rundveevoer   rundvee

Naast voeders voor melkvee bieden we ook een uitgebreid pakket vleesveevoeders aan. Zowel voor de productie van witvlees, rosé als roodvlees. Onze smaakvolle voeders leveren niet alleen de beste technische resultaten, maar dragen ook bij aan de beste kwaliteit vlees.

Op het gebied van bemesting leveren we een ruim assortiment kunstmeststoffen. Maar we kunnen ook mengsels op maat maken, aangepast aan uw bedrijfsomstandigheden.