Bestel eenvoudig
via internet uw voer
Voer bestellen
 
CCferM van Theeuwes, maïs van eigen bodem
Lever uw akkerbouwproducten (granen en mais) aan Theeuwes Mengvoeders
Theeuwes leverancier van mengvoeders van topkwaliteit. Een gezond familiebedrijf.
Heeft u een huisdier, breng dan eens een bezoek aan Theeuwes Dierenspeciaalzaak.
Het beste voer voor uw biggen, zeugen en vleesvarkens.
Gezond en smakelijk voer voor het beste rendement van uw rundvee.
Uitgebalanceerd voer voor opfokgeiten en melkgeiten.
Lange traditie in voer voor pluimvee met toepassing van CCferM.
 

Melkgeiten

De geitenhouderij is de laatste jaren een behoorlijk groeiende bedrijfstak. Theeuwes is hierin uw ideale partner om verantwoord en succesvol ondernemen mede mogelijk te maken. Vele zaken hebben invloed op het uiteindelijke resultaat van uw onderneming, denk aan inrichting van de stal, de gezondheid van de dieren en het beste voer toegediend middels een uitgebalanceerd rantsoen.

Voor alle onderdelen heeft Theeuwes Mengvoeders een deskundig adviseur die weet wat er speelt in de moderne geitenhouderij. En deze adviseurs zijn er om u te helpen als u dat wenst.

Uitgebalanceerd voer

Theeuwes maakt verschillende opfok- en melkgeitenvoeders. Een geit stelt specifieke eisen aan het voer wat wezenlijk anders is dan voer voor andere herkauwers, zoals melkvee. De grondstoffen die door Theeuwes voor geitenvoer worden gebruikt bevatten stoffen die in de praktijk voortdurend op smakelijkheid worden getest. De samenstelling is afgestemd op leeftijd en productie en bevat de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen. Wilt u meer weten over het totale assortiment aan geitenvoeders neem dan contact met ons op.